söta bollar!

hejsaaan! sitter ute i förtältet nu och det sprregnar ute, ganska mysigt ändå när man hör smattret på taket!
så ska strax gå in i husvagnen och sätte mig i våran lilla hörna och måla naglarna, färga ögonfransarna och bara ha det myrigt! ♥
imorgon kommer mina gossegrisar hit också ååh vad ag saknar dom, mina små hårbollar hiih :D

så jävla bra låt!!!!!!

LYSSNA!

GODNATT!

slänger in ett godnatt inlägg eftersom jag ändå inte har något att göra, medans alla sovet och jag sitter vaken som vanligt...varför måste alla alltid lägga sig så tidigt? och varför ska man ens behöva sova, det är faktiskt det tråkigaste som finns! men jaja , nu kanske jag också ska komma i tid (01:15) för en gångs skull. GODNATT!



Rossö dag 8.

idag har det varigt riktigt bra väder, de GILLAS! 30+ i skuggan! ♥
så idag har jag nästan bara varit på stranden och STEEKT! och förhoppningsvis blivit lite brunare ;)
och för ungeför 2 timmar kom jag hem från tipspromenad, vilket inte gick ett dugg bra haha! så ska upp och kolla resultaten nu om vilka som osv..
och sen ska kanske jag och Linn bada och det kanske finns en gnutta chans att Julia förljer med också, men det kan vara lite tveksamt. hehe ;)
bilderna från igår:


lite bilder på allt möjligt här på rossö!

Rossö dag 7.

ja nu har jag varit här i en hel vecka. vilket känns som 3 veckor! men det är fortfarande jätte härligt här men klart att jag har lite hemlängtan!
och jag vet att nu när jag är här på rossö är inte min blogg så bra eftersoom jag gör nästan samma saker varje dag.
sola-badar-kollar film- MM...
men nu är det som det är! :D och jag ska berätta lite om min dag så ag kan kolla tillbaka senare och kolla vad jag gjorde och så, och idag har vaknade jag runt 11:00 tiden då Lena kom in och väckte mig och sa att det var fint väder ute. blev helt plötsligt pigg och gick direkt ner till stranden. trots att det var dis sol så fick jag lite mer färg!
badade med Linn också, vi snorklade !
trodde inte att det fanns så många krabbor där man badade som det gjorde, det var krabbor överallt och dom var inte alls rädda för människor, man kunnde trampa på dom utan att dom blev ett dugg rädda! såå vi får väll se om jag kommer ta mig i vattnet igen, det är inte så att jag är rädd för krabbor men dom är så äckliga !
det var inte heller speciellt små krabbor.. sov i solen en stund också så var på stranden solade/badade i ca 3 timmar.
sen gick vi ut och gick lite var som hellst. och som vanligt varannan dag så sprang jag idag. och nu på kvällen har vi varit ute och kollat på solnedgången + fotat lite :)
-
men nu ska jag sova, eller åtminstone lägga mig, för nu ligger Selam (katten) här hos mig och vill gosa!



nu duschen!

nu är jag hemma efter att ha varit ute och sprungit, gör ju faktiskt de varannan dag ;)
och får hoppas på att det håller..så nu ska vi gå upp och duscha och hoppas på att det finns varmvatten kvar!!!
sen ska jag Julia och Linn ut på berget och jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men det får vi se, men nu måste jag gå för det blev lite bråttom! :D

Rossö dag 6.

nu när jag skrev att det var dag 6 känns det inte riktigt rätt. det känns som att jag har varit här minst 2 veckor, kan inte stämma med att det bara är dag 6 ?? får kolla pp de imorgon haha.
men nu till annat, idag som sagt har det regnat massor, men framåt kvällen tittade solen fram!
när vi gick ner till hamnen för att möta Lena och Julia var det jätte sorligt och fint väder ute. hoppas att det bli bra väder i morgon hihi! :D eftersom vi lovat Julia och Lena att vara i hamnen i tid, ja det blev lite svårt eftersom jag inte är den bästa på att passa tider. så när det var 5 minuter kvar att dom skulle komma, så fick jag lite smått panik och tog skrindan och ropade på Linn att hon skulle komma så körde jag henne till hamnen i skrindan och jag SPRANG haha!
bilarna tutade på oss och skrattade haha! men han nästan i tid i alla fall!
sen när vi kom hem satte vi oss vid bordet och bara pratade, sen blev det något med linn jag vet inte vad, så skrattade hur mycket som helst! kommer ha träningsvärk i magen i morgon, som det känns nu i alla fall!!!! :')
filmade henne men får dock inte lägga upp det, synd de för annars skulle det ha blivit ett gott skratt!
sen fick jag och linn för oss att det skulle vara skönt med ett dopp i havet och så blev de, sen har jag säkert glömt en massa vi gjort i dag för det känns som att denna dagen har varit sååå lång, kanske kan bero på att jag vaknade klockan 6?
-
ojoj vilket långt inlägg det blev nu, vilket ingen kommer orka med, så nu ska ag sluta berätta om allt, och sätter på en bra skräck film i stället! puss! ♥


julia hade roligt och målade figurer på alla sina vindruvor haha!

KVÄLLSDOPP!

har nu gjort mig iordning efter ett skönt kvälldopp med Linn!

bra dag!

rätt bra dag idag ändå! sitter inne och myser i husvagnen med linn och äter frukt och kakor, och snart ska vi sätta på en bra film!

sa jag att sommaren hade kommit tillbaka?

sa jag att sommaren hade kommit tillbaka? då trode ja fel! för det spöregnar ute.
så idag vet jag inte riktigt vad jag och Linn ska göra, blir nog i alla fall kolla på några filmer och bara sitta inne i husvagnen, blir nog rätt mysigt det också, bara det blir bra och soligt väder i morgon eller dagen efter de, eller dagen efter de, eller efter de.........
ska ju trors allt stanna här i 3 veckor till, så får hoppas på bra väder!

men ni får några bilder från igår också när vi var på rossö udden :)

Rossö dag 4 och 5.

Eftrsom jag inte uppdaterade så mycket igår så tänkte jag skriva ner lite om vad jag har gjort både i dag och igår.
igår började det med att vi gick ner och solade (som sagt) sen efter de gjorde vi faktiskt inte så mycket mer, bara tog det lungt och sen fram mot kvällen satte vi oss på berget och kollade på solnedgången!
vilket vi ska strax också :)
men idag har varit nere vid hamnen där det var en stor folksamling och kollade på några ungdomar som sjöng estlensk opera typ, jätte dåligt var det i alla fall haha! sen solade vi en heeel del innan vi gick längst ut på Rossö udde :) sen var vi där ett tag tog bilder, fikade och solade. sen gick vi hem och nu sitter jag här och ska snart gå ner och sätta mig vid berget!

äntligen är sommaren tillbaka!

äntligen är sommaren tillbaka! i alla fall här på rossö :D vet inte hur vädret är hemma i karlstad men fårr hoppas att det är lika bra väder hos er som för mig!
gick upp klockan 11:00 och gick nästan direkt ner till stranden och solade, helt underbart att solen är tillbaka var rätt trött på allt regn som det har varit nu de sista! sen badade jag och linn, det är inte heller lika kallt ivattnet som det var för någon dag sedan nu kunnde man faktiskt var i attnet utan att frysa ;)
men nu ska inte jag sitta inne när det är så fint väder så ska gå ner till stranden och spela fotbollen med tjejerna!

Trött

kom nyss in efter ha varit ute med kusinerna, blev ingenting speciellt idag eftersom alla kännde sig så trötta!
vi hade tänkt att gå ut, men så blev det inte. vi stannade istället inne i husvagnen och myste och pratade.
och ny är jag redan dnder trött så nu väntar den nybäddade sängen på att jag ska krypa ner där!


24/6-2011

hejhej, sitter nu i husvagnen och väntar på att det inte ska regna så mycket som det gör!
det har i alla fall varit ett litet uppehåll då vi gick ner till stranden där midsommar"snoppen"stången står ;)
haha vi hade nämligen  lite roligt med de eftersom det faktisk ska föreställa en snopp haha! jaja men i alla fall, tror nog att det kommer bli uppehåll snart så ska vi ner till stranden igen där det är underhållning och lite tävlingar mm.
sen ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men de ser vi ju frammåt kvällen :)
nu ska jag gå och äta jordgubbbbbar igen så får vi se vad som händer sen tjingelinnng ;*

Glad midsommar!

jag kom upp som jag skulle även fast jag la mig klockan 03:00. gick upp 08:30 bara för att gå ner till hamnen.
och nu kan jag inte somna om, så har suttit och spelat spel och lite annat med Linn : )
väntar på att Julia ska jobba klart också så får vi se vad vi ska göra, det är midsommar idag också vilket man inte skulle kunna tro eftersom det åskar och regnar för fullt! och det ska kallas sommar?
sitter i alla fall i min jumpsuit och myser i husvagnen. helst just nu skulle jag vilja ligga på stranden och bada.
och idag skulle vi ha grillat vid stranden men vet inte hur det blir med de, vi får se vad vädret tillåter!
hoppas på att det blir ett litet uppehåll och att solen tittar fram! :D

                        


inför midsommar

hur kommer eran midsommar att bli? min kommer inte bli speciell ska vara här nere på rossö ätaa midsommar mat och gå ner till stranden där det "firas" med alla glada och roliga människor.
måste också ut och klocka 7 sorters blommor! inte för att veta vem jag ska gifta mig med när jag blir stor utan att få veta en upplevelse som kommer hända! eller att något man drömmer ska bli verklighet.
och såklart en midsommar krans ;)
årets midsommarstång G C betyder Garviks Camping där jag är nu :)

Borde sova, bara borde!

sprecis, borde sova nu men nej, det kan jag inte! lägger mig tidigast 02:00 varje natt bara för att jag nästan aldrig blir trött (?) tvingar mig till att sova typ..haha ska upp tidigt imorgon ska ner till Rossöhamn och köppa jordgubbar halv 9 imorgon. varför vi går och köper de så tidigt är för att vi vill ha dom finaste jordgubbarna inför MIDSOMMAR imorgon och få några jordgubbar över huvudtaget.
förstå att det redan är midsommar känns som att det nyss var nyår!


Rossö dag 3.

Ny tränad och ny duschad och mat ute vid stranden kan det bli bättre? nej jag tror inte de, så nu ska jag gå ut och äta sen ska jag fiska krabbor, men idag har jag i alla fall gjort ganska mycket faktiskt gick upp runt klockan 11 och då satt Lena Linn och Julia utanför husvagnen med framdukad frukost.
vi satt där en stund och bara myste. efter ett tag gick vi ner och badade som ni ser i förra inlägget :)
första gången för i år jag badade i havet, mycket härligare att bada i havet än att bada i en sjö. dock lite kallare i havet..men man blev van tillslut (; efter badat gick vi till rossöhamn där vi satt på bryggan en stund och kollade ut för havet! hur fint som helst!

SPRINGTUR!

NU SKA DET SPRINGAS och tränas! även fast det är sommarlov kan man inte bara ligga och slöööa ;)
så nu ska jag gå och byta om så att jag kommer iväg någon gång!
-
repris bild på mig och mamma ♥

Rossö bild BOMB!


bada?

ja precis, jag har lovat min kusin att idag ska jag bada med henne vilket väder det än är idag!
men vädret ser rätt lovande ut för ett dopp i havet ;) lite soligt och varmt.
vet inte riktigt när det blir men det blir väl snart fram mot förmiddagen! så nu ska vi börja göra iordning lite saker och lyssna på musik, hörs efter badet!
ROSSÖ ♥♥♥

Rossö dag 2.

idag var det en riktig utvilardag för mig! drooog mig länge i sängen, riktigt härligt.
sen blev det frukost och satt lite vid datorn, sen var jag och Julia riktigt duktiga så vi städade och diskade ;)
och runt 17:30 tiden gick jag ut första gången för dagen, då vi gick ner till Rossöhamn och köpte jordgubbar.
så satt vi på den nya bryggan där. sen så kom Linn och Lena dit!
vi gick hem, eller ja jag gick halva och cyklade på en punkterad cykel,, det lät som att en lastbil kom och körde kan man säga haha!
sen när vi kom hem gick vi ner och fiskade krabbor och fotade som ni kan se i förra inlägget. och sen när vi kom hem från de så åt vi riktigt goda hamburgare som Lena hade gort! det var min dag för idag :) och bilderna hamnade aldrig på datorn idag så dom kommer imorgon istället :D

fiskat krabbor!

hejsan, kom nyss in i husvagnen med Linn.
jag, Julia & Linn har varit nere vid bryggan och fiskat krabbor! längesen man gjorde de! vi fick ett antal krabbor men efter en liten stund tröttnade vi och började fota massa. så dom bilderna kommer in på bloggen senare när dom finns på datorn. så här får ni en bild på ena krabban i alla fall ;)


springtur!

nu ska jag ut och ta en springtur, även fast jag har sommarlov kan jag inte slappa varje dag som jag gjort hittills! så ny blir det en springtur i skogen. sen när jag kommer hen ska jag även gör armhävningar + situps!
hoppas på att Julia följer med också så att jag slipper springa själv. haha om man kollar på bilden syns det att jag behöver träna :( haha!

belziii

en bild som bara måste in på bloggen! haha
jag vill ha dej (A)

godmorgon

godmorgon! har nyss ätit frukost och nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, eller Julia sitter och gör klart sin tavla som hon gör och jag bara sitter här ;) väntar på att Lena & Linn ska komma, för då ska jag och Linn fiska krabbor!
och hoppas på att hon vill bada med mig!
bild från förra vintern

husvagnen

sitter ensam vaken i husvagnen nu , vilket är väldigt tråkigt! julia ligger och sover för att hon ska pp tidigt upp och jobba. hoppas verkligen på bra väder så att jag kan ligga och sola medans hon jobbar.
det är också jätte kallt här allt är jobbigt nu, kommer inte kunna sova-det är is kallt-ingen att prata med... och så kan det fortsätte, men nu är det ju inte meningen att jag ska sitta och berätta vad tråkigt jag har och allt tråkigt jag berättar i detta inlägget! så nu får jag ta och göra något, kanske ta en promenad här som vi har husvagnen i skogen "typ" , vi får se hur det blir med de , mer uppdatering imorgon! ;*
bosco ♥

bilder.

bilder från när jag var i göteborg för ett tag sen, mycket har förändrats!

bilder från skolavslutningen!

,här kommer bilder från skolavsltningen, jag hade en blommig klänning och bruna kilklackskor :D
nu när jag gick ur nian och inte kommer få gå i samma klass längre med min gammla klass känns jobbig, efersom att ag hade en sån bra klass, men på ett sätt ska det bli roligt att börja i ny klass och att börja i gymnasiet.
tog dock inte så många bilder, men ni får se dom jag har på datorn just nu.
älskar den första bilden, om man kolla på linnea (i mitten) och ser vad glad hon är :')

Rossö dag 1.

sitter nu i husvagnen och bara kännde för att jag skulle börja blogga igen! vill ha kvar massa biler och minnen, då är det ett bra sätt att blogga! :D
är i alla fall i husvagnen med underbara julia vi lussnar på musik och lite andra roooliga saker!
kom hit idag runt 1 tiden så började med att packa upp alla kläder mm. och nu på kvällen har vi bland annat varit ute och fotat lite, det är faktiskt riktigt kul! så nu ska ni få se några bilder vi tog!

RSS 2.0