soffhäng

har suttit i soffan nästan hela dagen efter skolan, förutom när karina och jennie kom och hälsade på! :D
vi fikade och pratade det var verkligen längesedan jag träffade dom ♥
men nu när dom åkt hem sitter jag i soffan igen. hur kunde det vara så mycket bra på tvn i dag? på en onsdag? det var ganska skönt också! men nu ska jag kolla på efterlyst sim börjar strax sen ta ett bad!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hemma!

nu är jag hemma och har gått från stan hem, inte för att det är så långt ( det tar 10-15 min ) men ändå! jag hade jätte ont i föttera men orkade inte vänta på bussen som gick om 20 min.
idag har vi haft frisör  hela dagen, så min grupp har gjort curler idag + att vi fått en ny i klassen och det är alltid lika kul :) men nu ska jag ta mig något att äta för jag är dö hungrig.

städat + pyssel

efter 5 lediga dagar från skolan känns riktigt skönt och jag känner mig riktigt utvilad! :D
så det sista jag gjorde på ledigheten var att städa min garderob som såg ut som f*n låg kläder på golvet och en meter upp från golvet haha! men nu är allt i orning och fint "igen" det kommer bli lika stökigt om bara några dagar igen men ska verkligen försöka att ha de fiiint!
efter städningen blev jag så trött så jag tog ett varmt bad och tog ansiktsmask. så nu är jag redo för skolan imorgon.
här bjuder jag på en väldigt smikrande bil hehe.
bytt piercing idag också BTW! en vecka för tidigt men vaaad gör dee??
istället för att ha en som är 20mm så har jag en som är 14mm. och det känns gött för då slipper jag tugga på piercingen när jag äter haha! dock tog jag en med diamant och den skavar så får köpa en i morgon ocksåååå!
men nu ska jag sova klockan är snart halv 1 och jag ska upp om 6 timmar. så nu ska jag SOVA!

stan + nytt i garderoben

kom hem från stan för en liten stund sedan, där jag träffade amanda så gick vi och åt.
så satt vi där och bara pratade vilket var jätte mysigt verkligen, sen gick vi runt och kollade i olika affärer och jag hade bestämt mig för att inte köpa något, men det blev en tröjja i alla fall. den är jätte gosig!
färgen är dock inte rättvis, den är lite brunare och inte lika "grå" som på bilden.

Höst bilder: part 1





piercing!

ja som jag inte sagt ännu så har jag ju piercat tungan! det var i lördags så det var inte så länge sen, men tungan änns bra nu så byter nog stav en vecka innan, nu kan jag i alla fall säga R och S utan att läspa haha! och tungan var som en boll i munnen , och det hjälpe ju inte att jag åt kebab första dagen jag piercade mig haha!
ibörjan var det inte meningen att jag skulle bli piercad, det vara blev lixom haha.
jag åkte till arvika marten med mamma och syster så ser jag TATTO (studion) min första tanke var, JAG VILL PIERCA MIG! men vart?! då kom jag på tungan för det är snygggggt!!! skit snuggt verkligen!
och så fick det bli :D

samma dag som de gjordes, därför den ser tjock ut :D

RSS 2.0